Yleislaina kokemuksia

Yleislaina on osa virolaista AA-Yleislaina Oü-yritystä, jonka johdossa on Eva Tammisto. Se on monipuolinen ja nopea lainapalvelu. Monella suomalaisella ei olekaan Yleislaina kokemuksia, sillä yritys ei ole toiminut Suomessa vielä kovin pitkään, eivätkä sen mainoskampanjat ole yhtä näyttäviä kuin monien muiden laina-alan yritysten.

Yleislaina kokemuksia

www.yleislaina.fi

Yritykseltä voi saada pikavippiä 2000-5000 euroa ja laina-ajaksi voi valita 6-24 kuukautta. Palvelun hinta ei ole markkinoiden halvimmasta päästä; esimerkiksi 3000 euron lainalle 20 kuukauden aikana kertyy takaisinmaksettavaa 4524,09 euroa, ja sen todellinen vuosikorko on 69,43%. Järjestelypalkkio on 490 euroa ja tilinhoitomaksu 19 euroa kuussa. Todellisen vuosikoron maksimi on kuuden kuukauden lainalle 136,95%, mutta korot sovitaan lainakohtaisesti, joten korkosi voi olla matalampi. Kaikki kulut ja korot selviävät ennakkotiedoista, joihin voit tutustua ennen lainasopimuksen tekemistä.

Yleislainan tuotteisiin kuuluvat pikavippi, laina, vippi, pikalaina sekä kulutusluotto. Nämä ovat käytännössä sama tuote, mutta kulutusluotto luottotili, joka on jatkuvasti käytössä. Yritykseltä on mahdollista saada pikavippi pitkällä maksuajalla, kunhan täyttää ehdot lainan myöntämiselle. Yleislaina käsittelee hakemukset nopeasti, ja tilillesi tulee vippi heti, kun hakemus on hyväksytty, mikä voi tapahtua jopa minuuteissa. Lisäksi asiakaspalvelu verkossa toimii hyvin, joskin puhelimitse se voi koitua kalliiksi.

Yleislainalta lainaa saadaksesi sinun on täytettävä seuraavat ehdot: sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintää, sinulla on oltava säännölliset tulot eikä työsuhde saa olla koeajalla, tulojen on oltava suurempia kuin menojen ja tulo-meno -arvion realistinen, eikä sinulla saa olla liian monia luottoja ennestään. Yleislaina kokemuksia on siis etenkin henkilöillä, joilla on riittävät, säännölliset tulot ja hyvät luottotiedot.

Jaa omia Yleislaina kokemuksia muiden kuluttajien kanssa. Ennen lainapäätöksen tekemistä on tärkeää tutustua yritykseen kunnolla, ja harkita, onko sen tarjoama tuote omaan tilanteeseen sopiva. Yleislaina tarjoaa sivuillaan paljon tietoa tuotteistaan sekä hyvää asiakaspalvelua, ja sillä on myös monia tyytyväisiä asiakkaita. Millaisia Yleislaina kokemuksia sinulla on?

Yleislaina kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
3.7

Comments are closed.