Vivus kokemuksia

Vivus tarjoaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Se on osa kansainvälistä 4finance-konsernia, ja aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2009 toiminimellä SMScredit.fi Oy. 4finance perustettiin vuonna 2008, ja se toimii Suomen lisäksi 17 eri maassa, kuten Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Britanniassa. Se on yksi Euroopan suurimpia ja nopeiten kasvavia netti- ja mobiililainasivustoja. Vivus kokemuksia on jo yhä useammalla suomalaisella.

Vivuksen kautta pikavippi 24h on saatavilla. Hakemuksia voi lähettää vuorokauden ympäri, ja ne käsitellään yrityksen aukioloaikoina. Vivuksen etuja ovat alhaiset korot, laaja valikoima, hyvä asiakaspalvelu ja nopeus. Jos olet uusi asiakas, Vivus tarjoaa pikavippiä kuluttomasti ja korottomasti aina 400 euroon asti. Rekisteröidy vain palveluun, ja saat lainaa nopeasti. Lainasumma voi olla mitä tahansa 10-2010 euron välillä, ja sen voi maksaa takaisin 3-30 päivän kuluessa. Aiempia Vivus kokemuksia omaaville, vanhoille asiakkaille myönnetään aina 2010 euron lainatili, josta voi nostaa tarvitsemansa summan. Jos nostaa 2010 euroa lainaa ja maksaa sen takaisin 30 päivän kuluessa, kertyy korkoa 301 euroa. Eräpäivää voi tarvittaessa siirtää ehtojen mukaisesti. Parasta on kuitenkin, että Vivuksen kautta tulee pikavippi heti tilille. Lainarahat voi saada jopa 15 minuutin kuluessa.

Lainaa ilman luottotietoja ei saa Vivukselta; hakijan on oltava vähintään 20-vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on osoite Suomessa, hyvät luottotiedot ja suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen. Hae lainaa netissä yrityksen sivuilla, matkapuhelimella mobiilisivuilta tai puhelimitse asiakaspalvelun kautta.

Vivus on kätevä valinta, jos etsit esimerkiksi lainaa 2000 euroa. Se tarjoaa nopean ratkaisun pieneen rahantarpeeseen. Isompaa summaa etsivälle se ei välttämättä sovellu, mutta mikäli sinulla on säännölliset tulot, kykenet maksamaan lainasumman takaisin 30 päivän sisällä, ja tarvitset vain pienen summan esimerkiksi vuokraa tai esimerkiksi tiettyä hankintaa varten, on Vivuksen laina hyvä ratkaisu. Joko kokeilit Vivuksen lainapalveluja? Jaa omia Vivus kokemuksia muiden kanssa, ja auta heitä löytämään itselleen sopiva laina.

Vivus kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Korko:
  • Tuki:
4.8

Comments are closed.