Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti on täysin suomalainen rahoitusalan palvelu, jonka taustalla on J.W.-Yhtiöt Oy. Se on yksi J.W.Yhtiöiden useista palveluista; firma on toiminut alalla jo vuodesta 2006 alkaen. Jo sadat tuhannet suomalaiset ovat hyödyntäneet yrityksen palveluita – Suomilimiitti kokemuksia onkin runsaasti. Suomilimiitti tarjoaa luottoa, kuten nimestäkin voi päätellä. Koska pikavippien tarjoaminen muuttui kalliiksi yrityksille vuonna 2013, moni firmoista tarjoaa nykyään luottoa, mikä onkin heille kannattavampaa.

Suomilimiitti

www.suomilimiitti.fi

Suomilimiitti sopii erityisesti pienempään rahantarpeeseen. Lainaa saa 10 eurosta aina 2000 euroon asti; käytännössä asiakkaalle myönnetään lainasummasta riippumatta 2000 euron luottotili, jolta hän voi nostaa tarvitsemansa summan. Lainan kuluihin lasketaan mukaan myös nostoprovisio sekä korot, ellei lainaa makseta takaisin kerralla. Nostoprovisio on 15%, mutta ensimmäisen lainan saa kuluttomasti aina 1000 euroon asti, ja korotonta maksuaikaa tarjotaan seuraavan kuun loppuun asti.

Luottotililtä tehdyt nostot on maksettava seuraavan kuun loppuun mennessä tai osissa. Minimilyhennys on erissä maksettaessa 12,5% jäljellä olevasta lainasaldosta tai vähintään 50 ja enintään 250 euroa. Esimerkiksi 800 euron lainalle kertyy 13 kuukauden kuluessa kuluja 608,67 euroa. Todellinen vuosikorko on 134,02-168,23%:n välillä. Suomilimiitti ei siis ole mikään halpa pikaluotto; se on hieman kallis etenkin pitkän aikavälin lainoille. Siksi Suomilimiitti kokemuksia löytyykin enemmän ihmisiltä, jotka hakevat lyhyitä lainoja, jotka maksetaan takaisin seuraavaan palkkapäivään mennessä.

Pikaluotto myönnetään 21-70-vuotiaille hakijoille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin ja ovat Suomen kansalaisia. Hakijalta vaaditaan myös julkinen matkapuhelinliittymä, Suomessa sijaitseva postiosoite sekä kiinteä asuinpaikka. Tietyissä tilanteissa myös saatetaan vaatia kopio palkkatodistuksesta tai tiliotteesta. Yritykseltä saa lainaa heti tilille; hakemukset käsitellään ja rahat siirretään nopeasti aukioloaikoina. Hakemuksen voi lähettää verkkosivujen kautta tai tekstiviestillä.

Suomilimiitti on oiva vaihtoehto, jos haussa on pieni laina tiukkaan tilanteeseen, ja se aiotaan maksaa takaisin hyvin nopeasti. Kyseessä on käyttöluotto, joten kun tili on avattu, voi sitä käyttää tulevaisuudessakin yllättävissä tilanteissa. Suomilimiitti kokemuksia on paljon, sillä sen taustalla toimiva yritys on toiminut Suomessa jo pitkään. Jaa sinäkin omia Suomilimiitti kokemuksia muiden kanssa.

 

Hyödyllisiä linkkejä:

 

 

 

Suomilimiitti kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.7

Comments are closed.