Risicum kokemuksia

Risicum on osa kansainvälistä Dollar Financial Groupia, jonka DFC Nordic Oy toimipiste on toiminut Suomessa jo useita vuosia. Jo monella on omia Risicum kokemuksia. Risicum perustettiin vuonna 2005. Se on yksi Suomen johtavia rahoitusalan yrityksiä, ja sen palveluihin kuuluvat kulutusluotto, käyttöluotto, verkkokauppojen rahoitusratkaisut sekä saatavienhallintapalvelut. Yritys on jo palvellut yli 400 000 pohjoismaista asiakasta. Se työllistää 40 Suomessa, ja Dollar Financial Groupille tekee töitä jopa 5000 työntekijää.

www.risicum.fi

Risicum myöntää lainoja 20-75-vuotiaille hakijoille. Hakijoiden maksukyky arvioidaan talouden sekä tulo- ja menotietojen perusteella. Hakijan on oltava luotto- ja oikeustoimikelpoinen ja asuttava Suomessa vakituisesti. Lainapäätöksen voi saada parhaimmillaan parin minuutin sisällä, ja saat lainaa tilille heti, jos käytät Instantor-palvelua hakiessasi. Muutoin käsittelyssä voi mennä hieman pidempään. Hyviä Risicum kokemuksia kumpuaakin palvelun helppoudesta, luotettavuudesta ja nopeudesta.

Risicumin tuotteita ovat jo pitkään olleet joustolaina, kertalaina, pikalaina, pikavippi ja kulutusluotto, joskin nykyään joustolaina korvaa pikavipit ja pikalainat, sillä lainsäädäntö on tehnyt entisen kaltaisten pikavippien myöntämisestä yrityksille kannattamatonta. Joustoluottoa voi saada 2050-5000 euroa. Sen voi maksaa takaisin 3-52 kuukauden sisällä. Todellisen vuosikoron maksimi on 77,16%. Nostopalkkio on markkinoiden keskitasoa eli 12,5%. Esimerkiksi 1600 euron lainalle kertyy takaisinmaksettavaa 2482,83 euroa, kun sen maksaa takaisin 31 kuukaudessa minimilyhennyksin. Kyseessä on kohtuullisen halpa pikaluotto, ja mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä halvemmaksi se tulee. Risicum kokemuksia voi kysellä esimerkiksi pitkäaikaisilta asiakkailta.

Jos tarvitsee pienemmän lainasumman, löytyy Risicumilta siihenkin vaihtoehtoja. Kertalainaa Risicumilta voi saada 500, 750 tai 1000 euroa. Sekin myönnetään käytännössä kulutusluottona, mutta sopimus on erilainen. Kertalaina maksetaan aina takaisin 12 kuukauden kuluessa. Todellinen vuosikorko kertalainalle on 49,70%.

Risicum on hyvä vaihtoehto, kun haussa on pienlaina tai käyttöluotto. Se tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, toimivan palvelun ja ison yhtiön tuomaa turvaa. Jaa omia Risicum kokemuksia muiden kanssa, niin kaikki voivat löytää itselleen sopivan lainaratkaisun.

Risicum kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.0

Comments are closed.