Lainaa 500

Kun tilanteeseesi sopiva laina on löytynyt, pääset hakemukseen “Hae lainaa”-painikkeen avulla. Sen kautta siirryt pikavippipalvelun sivuille ja voit lähettää hakemuksen.

50€ 100€ 200€ 300€ 400€ 500€ 600€

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Lainaa 500 euroa

Luottopäätöksen saa parhaimmillaan heti tai muutaman minuutin kuluessa, ja rahat saa tilille jopa alle tunnissa. Hae laina 500€ edullisesti!

500 euron laina auttaa monenlaisiin tilanteisiin. Sillä voi kattaa kulut yllättävissä tilanteissa, kuten kodinkoneen rikkoutuessa, tai vaikka maksaa pienen lomamatkan, jos sopivat äkkilähdöt löytyvät vaikka palkkapäivään on vielä viikko aikaa. 500 eurolla maksaa myös kätevästi vuokran ja laskut, kun rahat ovat yllättäen vähissä.

Kuten muutkin lainat, myös 500 euron lainan voi maksaa takaisin kuukausierissä. Takaisinmaksun voi suorittaa joko kerralla ensimmäisenä eräpäivänä tai jakaa pienempiin kuukausittaisiin eriin. Kertamaksu tulee tietenkin halvemmaksi, sillä korkoa ja kuluja ei ehdi kertyä, ja tyypillisesti maksuaikaa on 3-6 viikkoa. Osamaksu sopii paremmin silloin, kun tulot ovat pienet eikä budjetissa ole paljoa liikkumavaraa. Sen avulla lainan voi lyhentää osissa kuukausittain. Laina-ajaksi voi valita esimerkiksi 2-12 kuukautta. Monet rahoitusalan yritykset antavat asiakkaan säätää laina-ajan oman tilanteeseen sopivaksi. Maksuaika kannattaa valita oman budjetin puitteissa mahdollisimman lyhyeksi, sillä se on kaikista edullisin ratkaisu kulujen ja korkojen osalta.

Pikavipin vaihtoehto on tililuotto, jonka avulla rahaa voi nostaa pankkitilille aina tarpeen vaatiessa sopimuksessa määriteltyyn luottorajaan saakka. Tililuotto sopii silloin, kun ei ole varma, paljonko lainaa tarvitsee, tai tarvitsee lainaa usein. Kun hakemus on hyväksytty, voi luottotililtä nostaa vippiä esimerkiksi tekstiviestillä milloin tahansa. Luottoraja tilillä on useimmiten 2000 euroa, ja kertanostona voi ottaa lainaa 500€ tai muun tarvitsemansa summan verran aina rajaan saakka. Tililuoton kohdalla kuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasummasta. Ehdot ja sopimukset kannattaa tarkistaa huolellisesti, jotta kulut selviäisivät. Epäselvyydet kannattaa selvittää lainantarjoajan kanssa ennen hakemuksen lähettämistä. Asiallinen, luotettava palvelu kertoo mielellään lainatuotteistaan ja auttaa sopimuksen tekemisessä.

Tililuoton ja pikavipin lisäksi kannattaa harkita vertaislainaa, jota voi saada Suomessakin nykyään useiden eri yritysten kautta. Vertaislainapalvelun kautta ihmiset lainaavat rahaa toisilleen palvelun välityksellä. Sen ottaminen on yhtä turvallista kuin pikavipinkin nostaminen. Vertaislainaa voi saada suurempiakin summia, ja sitä voi tarvittaessa käyttää vaikka remontin kustantamiseen. Lainaa 500€ voi saada myös kätevästi vertaislainapalvelun kautta.

Lainojen vertailu kannattaa, sillä useat eri firmat tarjoavat 500 euron paketteja, mutta ehdot vaihtelevat. Lainan voi saada yllättävän halvallakin! Pikavippivertailu auttaa tutkimaan eripituisia maksuaikoja, tarjoajien kuluja, todellisia vuosikorkoja ja ehtoja sekä lopuksi löytämään omia kriteerejä vastaavan lainan. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota mahdollisiin lisäpalveluihin; moni palvelu tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden eräpäivän siirtämiseen, jos takaisinmaksun kanssa ilmenee yllättäviä ongelmia ja tarvitset lisää aikaa. Vertailun avulla edullinen paketti on suhteellisen helppo löytää – voit jopa löytää lainaa 500€ täysin ilmaiseksi! Ilmaisia lainoja on tarjolla lähinnä ensilainaajille, ja sen maksettava takaisin kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä.


Comments are closed.