Lainaa 400

Netin kautta on helppoa saada lainaa 400€, sillä hakemuksen voi täyttää verkkopankkitunnuksien avulla ja rahat saa tilille parhaimmillaan jopa minuuteissa.

50€ 100€ 200€ 300€ 400€ 500€ 600€

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Lainaa 400 euroa

Lainan voi ottaa perinteisenä pikavippinä tai joustavana tililuottona, ja voit valita mieleisesi sopimuksen kymmenien eri tarjoajien joukosta! Vertaile parhaat pikavipit löydät tässä!

Etsitkö lainaa 400€? Valinnan tekeminen tuntua haastavalta, sillä vaihtoehtoja 400 euron lainalle on paljon. Valitseminen ei loppupeleissä ole vaikeaa, mutta jonkin verran aikaa ja vaivaa vertailuun kannattaa pistää, jotta saisit kannattavan sopimuksen.

Mieti ensin, sopiiko tarpeisiisi paremmin kertalaina vai tililuotto. Kertalainojen löytäminen on lainsäädännön muutoksien vuoksi hankalaa, mutta mahdollista. Kertalainan ottaessasi maksat vipin kokonaisuudessaan takaisin sovittuna eräpäivänä ja sopimus päättyy. Jatkuva tililuottosopimus sen sijaan säilyy voimassa, ja voit milloin tahansa suorittaa nostoja luottotililtä aina luottorajaan saakka. Tämä voi olla kätevää, kun lainantarvetta on usein, mutta kaikki eivät halua jatkuvia sopimuksia.

Tililuottosopimus ei kuitenkaan velvoita nostamaan lainaa uudestaan, kun 400 euron laina on maksettu takaisin. Luottosopimukseen ei liity kuluja tai maksuja, joita joutuisit maksamaan, mikäli et ole nostanut lainaa. Kuluja ja korkoja kertyy vasta, kun nostat tililtä luottoa.

Kertalaina ja 400 euron tililuotto eroavat myös siinä, että luottotililtä voi kätevästi nostaa tarvitessasi lisälainaa, kun taas kertalaina ei tarjoa tällaista joustoa; se on maksettava kokonaisuudessaan takaisin, ennen kuin lisälainaa voi ottaa. Tililuoton luottoraja voi olla yleensä 2000-5000 euroa, ja voit nostaa siltä lainaa 400€ tai minkä tahansa summan aina rahaan asti

400 euron lainan voi maksaa takaisin kerralla tai useamman kuukauden laina-ajalla. Laina-aika kannattaa pitää omien rajojen mukaan minimissä, jotta kuluja kertyisi mahdollisimman vähän, sillä lyhyellä laina-ajalla kertyvät kulut ovat aina pienempiä kuin pitkällä aikavälillä. Vertaile ylläolevan taulukon avulla maksuaikoja ja hintoja kätevästi.

Kun tilanteeseesi sopiva laina on löytynyt, pääset hakemukseen “Hae lainaa”-painikkeen avulla. Sen kautta siirryt pikavippipalvelun sivuille ja voit lähettää hakemuksen. Luottopäätöksen saa parhaimmillaan heti tai muutaman minuutin kuluessa, ja rahat saa tilille jopa alle tunnissa.


Comments are closed.