Lainaa 200

200€ lainaa on helppo saada netin kautta ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemusta varten tarvitsee vain mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset.

50€ 100€ 200€ 300€ 400€ 500€ 600€ 

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Lainaa 200 euroa

Myönteisen päätöksen kohdalla rahat voi saada tilille parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Vertaile tässä vippejä luotettavimmilta tarjoajilta ja löydä parhaat diilit! Lainaa 200€ voi saada jopa täysin korottomasti ja kuluttomasti ensilainaksi.

Moni eri lainafirma tarjoaa lainaa 200€. Niitä myönnetään jonkin verran kertalainoina, mutta valtaosa yrityksistä tarjoaa summaa tililuottosopimuksen turvin. Kertalaina on hyvä vaihtoehto, sillä sen kulut näkee helposti jo ennen hakemuksen lähettämistä, mutta toisaalta sen maksuaika ei ole joustava eikä lainaa voi nostaa lisää.

200€ lainojen ehdot voivat vaihdella erilaisten palvelujen välillä isostikin. Esimerkiksi takaisinmaksuajat voivat olla 2 viikon ja 6 kuukauden välillä. Tililuoton kohdalla takaisinmaksuaikaan voi vaikuttaa vielä lainan nostamisenkin jälkeen, sillä niihin voi ottaa lisäpalveluita kuten maksuttomia kuukausia tai eräpäivän siirron. Kertalaina sen sijaan maksetaan yleensä takaisin ennalta laaditun takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Eräpäivän siirtäminen saattaa joskus olla niidenkin kohdalla mahdollista, mutta useimmiten huomattavan kallista.

Mikä on sitten sopiva laina-aika 200 euron pikavipille? Oma tilanne on tärkein kriteeri laina-ajan valintaan. Yleisesti ottaen kulut nousevat korkeammiksi pidemmällä laina-ajalla, joten ihmiset suosivat lyhytaikaisia lainoja. Mikäli aiot ottaa lainaa 200€ pitkällä laina-ajalla, kannattaakin vertailla korkoja ja kuluja.

Kun kyseessä on tilapäinen rahanpuute, ja tiedät että saat pian lisää rahaa, kannattaa valita niin nopea takaisinmaksuaika kuin mahdollista, eli voit maksaa lainasi takaisin jopa kahden viikon sisällä. Mikäli tulosi ovat pienet, etkä kykene maksamaan summaa kerralla kuukausibudjettisi puitteissa, valitse sopimus, jossa voit maksaa lainan takaisin pienemmissä kuukausierissä.

Mikäli kyseessä on ensimmäinen lainasi, on mahdollista saada se jopa ilmaiseksi. Moni rahoitusfirma tarjoaa mahdollista nostaa ensimmäinen pikavippi ilmaiseksi, kun sen maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Et siis joudu maksamaan kuluja tai korkoja; maksat takaisin vain ne 200 euroa, jotka lainasitkin. Vertaile vippejä, mikäli tällainen diili voisi sopia sinulle. Ilmainenkin vippi kerryttää kuluja, mikäli sitä ei onnistu maksamaan sovittuna eräpäivänä takaisin.

Lainapäätöksen voi saada erittäin nopeasti, kun hakemuksen täyttää netissä palveluiden aukioloaikana. Pienille summille päätöksen voi saada jopa vartin kuluessa, ja rahat tulevat tilille yhtä nopeasti, mikäli käytössäsi on tunnetun pankin tili. Tarkemmat käsittelyajat selviävät kunkin vippipalvelun omilta kotisivuilta.


Comments are closed.