Lainaa 100

100€ pikavippi on kätevä apu pieneen rahapulaan, ja se löytyy helposti monien eri rahoitusyritysten valikoimista. Rahat saa tilille jopa saman päivän aikana; parhaimmillaan minuuttien sisällä.

50€ 100€ 200€ 300€ 400€ 500€ 600€

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Lainaa 100 euroa

Pienelle lainalle ei kerry paljon kulujakaan; lainaa 100€ voi saada jopa alle 15 euron hintaan. 100€ laina maksetaan yleensä takaisin parin viikon tai noin kuukauden kuluessa, mutta sen voi myös maksaa kuukausierissä 6-12 kuukauden kuluessa. Voit siis valita tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon.

100€ laina on pieni vippi, joka auttaa selviämään esimerkiksi pari päivää seuraavaa palkkapäivää odotellessa tai maksamaan yllättäviä kuluja. Pienen vipin korkokulut pysyvät yleensä myös pieninä, sillä se on helppo ja nopea maksaa takaisin. Useimmista vippifirmoista lainaa 100€ voi saada tililuotto- eli joustolimiittisopimuksella nykysen lainsäädännön vuoksi. Ratkaisu voi olla kallis, mikäli sopimukseen kuuluu esimerkiksi avaus- tai tilinhoitomaksuja, joten kannattaakin katsoa, löytyisikö summaa mieluummin kertalainana.

Lainaa ei kannata ottaa enempää kuin tarvitsee, joten valitse firma, jolta saat kertalainana helposti satasen summan. Mikäli kyseessä on ensilainasi, on myös mahdollista saada se täysin kuluttomasti tietyiltä yrityksiltä, kun maksat sen takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Nostat siis lainaa 100€, ja maksat takaisin ainoastaan 100€ ensimmäisenä eräpäivänä eli n.3-6 viikon kuluessa. Kannattaa siis vertailla tarjouksia tällaisen paketin varalta.

Pienen pikavipin etu on se, että et joudu sitoutumaan pitkäksi aikaa luottotiliin tai ylimääräisiin kuluihin. Kun olet maksanut 100€ vipin laina-ajan kuluessa, olet vapaa. Tililuoton kohdalla pysyt rahoitusyrityksen asiakkaana, vaikka tarvetta lainalle ei olisikaan enää. Tämä voi kuitenkin olla hyvä ratkaisu, mikäli tarvitset usein lisärahoitusta 50-2000 euron edestä. Luottotili on joustava ratkaisu, sillä siltä voi nostaa tarvitun summan milloin tahansa, missä tahansa ilman sähköistä tunnistautumista tai erillisiä hakemuksia. Tili ei toimi, mikäli maksuja on rästissä, mutta kun raha-asiat hoitaa huolella ja ajallaan, sen avulla voi nostaa lainaa vaikka keskellä yötä. Normaalin pikavipin kohdalla tämä ei ole mahdollista.

Pienet vipit maksetaan yleensä takaisin yhdessä erässä, sillä summa on pieni. Useassa erässä maksettaessa vipin kulut nousisivatkin suhteettoman suuriksi. Nykyisin korkoraja pikavipille on 50,5% alle 2000 euron lainojen kohdalla, joten moni yritys on poistanut ne valikoimistaan, ja tarjoaa sen sijaan tililuottoja.

100€ vippi on kuitenkin melko yleinen ja suosittu laina. Se auttaa silloin, kun rahat loppuvat juuri ennen palkkapäivää, tai kun tarvitaan rahaa ruokaan tai laskuihin. Satanen auttaa juuri tällaisten pikkusummien maksamisessa, ja se on todella helppoa ja nopeaa maksaa takaisin vaikka tulot eivät olisikaan suuret.


Comments are closed.