Ostosraha kokemuksia

Ostosraha on osa OPR-Vakuus Oy:tä, eli kyseessä on suomalainen rahoitusyhtiö. Se on toiminut vuodesta 2005 saakka, ja tuottaa palveluita niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Lisäksi OPR-Vakuus Oy toimii ulkomailla mm. Ruotsissa ja Tsekissä. Kyseessä on vakavarainen ja kasvava kotimainen yritys. Ostosraha kokemuksia löytyy helposti netistä, kiitos yrityksen pitkähkön historian.

Ostosraha kokemuksia

www.ostosraha.fi

Ostosrahalta saa vaikka lainaa 5000 euroa. Yrityksen lainatuotteen nimi on Ostosraha kulutusluotto, eli käytännössä asiakkaalle myönnetään luottotili, jolta hän voi nostaa tarvitsemansa summan. Sivuston lainasummat ovat 400-5000 euroa,ja takaisinmaksuaika 12-72kk. Kun lainaa ottaa esimerkiksi 3000 euroa ja sen maksaa takaisin 60 kuukauden kuluessa, on todellinen vuosikorko 29,86% eli varsin kilpailukykyinen. Todellinen vuosikorko voi olla enintään 50,36%. Takaisinmaksettavaa kertyy yhteensä 5432,05 euroa. Muita luoton kuluja ovat avausmaksu ja nostoprovisio, jotka riippuvat lainan koosta. Ostoraha.fi:stä saa lainaa heti tilille: rahat voi saada jopa 15 minuutissa, kun täyttää hakemuksen huolellisesti yrityksen aukioloaikana.

Ostosrahalta lainaa voivat saada 20-75-vuotiaat Suomen kansalaiset, jotka täyttävät yrityksen määritelmän luottokelpoisuudesta. Hakija tarvitsee omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, virallisen osoitteen Suomessa, hyvät luottotiedot sekä matkapuhelinnumeron. Pikavippi luottotiedottomalle ei siis ole saatavilla palvelun kautta. Hyviä Ostosraha kokemuksia syntyy asiakkaan huomioimisesta: asiakaspalveluun saa yhteyden päivittäin puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäksi maksuvapaita kuukausia voi saada 1-3. 20-vuotiaille lainan maksimimäärä on 400 euroa, mutta 21-vuotiaat voivat nostaa suurempiakin summia.

Ostosraha on käytännöllinen ratkaisu yksittäiseen lainantarpeeseen tai jos tarpeen on säännöllinen kulutusluotto. Se on parhaimmillaan nopeasti takaisin maksettuna, jolloin korkoa ei ehdi kertyä paljon, joskin myös pitkän aikavälin korot ovat kilpailukykyisiä muihin lainantarjoajiin verrattuna. Yritys ei tarjoa uusille asiakkaille korottomia tai kuluttomia kuukausia, mutta heidän hyvä asiakaspalvelunsa ja laadukkaat tuotteensa puhuvat puolestaan. Onko sinulla omia Ostosraha kokemuksia? Jaa ne muiden kanssa, sillä moni kaipaa tietoa lainantarjoajista ennen valinnan tekemistä. Etenkin isojen lainasummien kohdalla lainantarjoajan palveluiden laatu ja hintojen alhaisuus ovat tärkeitä tekijöitä.

Ostosraha kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
5.0

Comments are closed.