OmaLaina kokemuksia

OmaLaina.fi on suomalaisen LVS brokers Oy:n tarjoama lainapalvelu. LVS brokers on helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yksilöille ja yrityksille, sekä teknologisia ratkaisuja lainojen hakemiseen ja mm. sähkösopimusten kilpailuttamiseen. OmaLaina kokemuksia löytyy – yrityksen palvelut ovat auttaneet jo tuhansia suomalaisia löytämään itselleen sopivia rahoitus- ja muita ratkaisuja. Kyseessä ei ole lainafirma, vaan OmaLaina.fi auttaa löytämään itselle sopivan lainatarjouksen eri lainayritysten tarjousten joukossa, eli se on käytännössä pikavippivertailu.

OmaLaina kokemuksia

www.omalaina.fi

OmaLaina tarjoaa mahdollisuuden etsiä useita tarjouksia samanaikaisesti ja valita niistä edullisin tai itselle sopivin. Palvelu on ilmainen, ja sopimus tehdään asiakkaan ja lainayrityksen, eli ei OmaLaina.fi:n, välille. Yrityksen kautta voi hakea 100-20 000 euron suuruisia lainoja, ja laina-ajaksi voi valita 1-10 vuotta. Lainaa saa ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelu neuvottelee myös valmiiksi kuukausierien suuruudet. Kulut riippuvat lainantarjoajasta, ja niitä pääsee kätevästi vertailemaan eri firmojen välillä OmaLainan kautta. OmaLaina kokemuksia on jo tuhansia – palvelulla on ollut yli 300 000 käyttäjää.

Mukana vertailussa on 10 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Vaikka mukana on pankkeja, voit solmia sopimuksen netissä. Esimerkiksi 10 000 euron lainalle kertyy takaisinmaksettavaa 13 050 euroa, ja sen todellinen vuosikorko on 11,76% eli markkinoiden alhaisemmasta päästä. Tilinhoitomaksu 5 euroa kuussa sekä avausmaksu 149 euroa on laskettu mukaan summaan. Positiivisia OmaLaina kokemuksia on niin paljon, sillä palvelu auttaa asiakkaitaan todella säästämään lainakuluissa.

Lainaehdot riippuvat lainayrityksestä, joten ne kannattaa tarkistaa. Yleisimpiä ehtoja pääset vertailemaan kätevästi tarjousten kautta. Esimerkiksi ikäraja saattaa olla monelle tärkeä tekijä, sillä se voi vaihdella 18-22 vuoden välillä; OmaLainalla hakijan on oltava täysi-ikäinen, mutta yritysten ja pankkien tarjoukset voivat vaihdella iän mukaan. Eläkeläisen ja opiskelijankin voi olla mahdollista saada lainaa, jos säännölliset tulot ovat riittävät. Jos tulot eivät riitä, voi esimerkiksi opiskelijalle opintolainan nosto olla parempi vaihtoehto, sekä siihen liittyy myös valtion takaus. Se, onko opintolaina tai  pikavippi parempi vaihtoehto, riippuu kuitenkin myös monista muistakin tekijöistä.

Onko sinulla jo OmaLaina kokemuksia? Jaa ne muidenkin kuluttajien kanssa. Valinnan tekeminen on helpompaa, kun on enemmän tietoa saatavilla.

OmaLaina kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
3.7

Comments are closed.