OKMoney kokemuksia

OK Money Finland Oy on vuonna 2005 perustettu rahoitusalan yritys. Se on osa DFC Nordic Oy-konsernia, joka tunnettiin alunperin nimellä Risicum Capital Oy. Nykyisin konserni on osa kansainvälistä Dollar Financial Group-firmaa, jolla on tuhansia työntekijöitä ympäri maailman. OKMoney-palvelu suljettiin vuonna 2013 uuden pikavippi-lainsäädännön seurauksena, ja se aloitti toimintansa uudelleen vuonna 2015 tarjoten erilaisia, uusien lakien ja asiakkaiden tarpeiden mukaisia rahoituspalveluita. OK Money kokemuksia löytyy siis niin uusilta kuin vanhoiltakin asiakkailta!

www.okmoney.fi

Lue myös SmartFinance.fi lainavertailu OkMoney lyhyt toimittajan arvostelu.

OK Money tarjoaa asiakkailleen 2100 luottotilin, jolta rahaa voi nostaa tarvittaessa. Laina-aika on 3-31 kuukauden välillä. Lainan kuukausierät maksetaan takaisin aina tasaerissä, jotka ovat 130 euroa kuussa. Todellinen vuosikorko on enintään 70,47%. Esimerkiksi 1600 euron luotolle takaisinmaksettavaa kertyy 19 kuukauden aikana 2458,44 euroa. Yrityksen hinnat ovat markkinoiden keskitasoa. OK Moneyn etuihin kuuluu on tasainen kuukausierä, joka tekee maksettavan summan muistamisesta helppoa ja helpottaa myös talouden suunnittelua. OK Money ei veloita nostopalkkioita tai avauspalkkiota.

Luottotilin avulla on vaikka mahdollisuus saada veronpalautus heti. Kun veropäätös tulee, voit hakea luottoa noin 4 viikkoa ennen veronpalautuksien maksua ja maksaa lainan takaisin, kun saat veronpalautuksesi.

OK Moneyn OK Limiittiä voivat hakea kaikki 20-75-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat luotto- ja oikeustoimikelpoiset henkilöt. Hakemusta varten on tunnistauduttava sähköisesti ja annettava selvitys tuloista. Lainaa voi hakea yrityksen verkkosivuilla. Instantor-palvelun käyttäminen nopeuttaa hakemuksen käsittelyä; rahat saa tilille jopa heti yrityksen aukioloaikoina. Hakemusta varten voi joutua toimittamaan kopion palkkakuitista, eläkepäätöksestä tai tiliotteesta edellisiltä kolmelta kuukaudelta. Jos haettavana on yrityslaina, vaaditaan hakijalta yrityksen verotuspäätös.

DFC Nordic Oy on palvellut jo satoja tuhansia asiakkaita, ja monilla on hyviä OK Money kokemuksia. Jos sinullakin on OK Money kokemuksia, jaa ne kanssamme, jotta muutkin voivat valita sopivan rahoitusyrityksen tarpeisiinsa. OK Money on hyvä valinta asiakkaille, jotka kaipaavat pientä vippiä silloin tällöin ja pystyvät maksamaan lainatun summan takaisin nopeasti.

OKMoney kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
1.7

Comments are closed.