Nordcredit kokemuksia

Nordcredit-yrityksen takana on monelle suomalaiselle tuttu raha-alan yritys Lainasto Oy. Lainasto on toiminut alalla jo vuodesta 2011 lähtien. Se tarjoaa nykyisin rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille sekä yrityksille. Yrityksen päätuote ovat erilaiset luotot. Ei olekaan ihme, että hyviä Nordcredit kokemuksia on niin paljon – yritys omaa selkeän, modernin ulkoasun, ja sen taustalla on joukko rahoitusalan ammattilaisia.

Nordcredit kokemuksia

www.nordcredit.fi

Uudet asiakkaat pääsevät hankkimaan omia Nordcredit kokemuksia kätevästi Kuluton laina-tuotteen avulla. Kyseessä on todella halpa pikaluotto; se on 100-300 euron laina, joka maksetaan takaisin 14 vuorokauden sisällä. Lainasta ei tarvitse maksaa mitään kuluja tai korkoja. Nordcreditiltä saat lainaa heti tilille – hakemuksen käsittely voi tapahtua jopa 5 minuutissa!

Koska Nordcredit tarjoaa niin joustavaa ja hyvää palvelua, moni päätyy tutustumaan myös yrityksen toiseen tuotteeseen, joka on joustoluotto. Kyseessä on joustolaina eli luottotili, jonka raja on 2000-3000 euroa. Tililtä voi nostaa tarvitsemansa summan rahaa milloin tahansa. Nostoprovisio on 14%. Takaisinmaksun voi suorittaa 3-34 kuukauden sisällä. 2000 euron luotolle kertyy 22 kuukaudessa takaisinmaksettavaa 3255,89 euroa, ja todellinen vuosikorko on 128,80%. Hintataso on markkinoiden korkeammasta päästä tai korkeaa keskiluokkaa, mutta kaukana kalleimmista vipeistä. Luotto on kohtuullinen lainaratkaisu lyhyellä tähtäimellä, mutta pitkä takaisinmaksuaika voi koitua kalliiksi.

Lainan hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, jolla on hyvät luottotiedot ja säännölliset tulot. Lisäksi vaaditaan suomalainen pankkitili, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lainaa voi hakea netistä, ja kun luottotili on myönnetty, siltä voi tehdä nostoja netissä, tekstiviestillä tai Nordcreditin oman sovelluksen kautta. Monipuolinen palvelu on se, mistä hyviä Nordcredit kokemuksia kumpuaa.

Nordcreditin kuluton on varmasti yksi markkinoiden kätevimpiä ratkaisuja nopeaan ja pieneen rahantarpeeseen. Joustoluottokaan ei ole huono vaihtoehto luottotiliksi; sen parhaita ominaisuuksia ovat monipuoliset mahdollisuudet tilinhallintaan. Nordcredit on yritys, joka pyrkii pysymään mukana modernissa elämänrytmissä ja tarjoamaan palveluita, jotka oikeasti hyödyttävät asiakkaita. Millaisia Nordcredit kokemuksia sinulla on? Kerro omat kokemuksesi muillekin lainaa etsiville.

Nordcredit kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.7

Comments are closed.