Nopsalaina kokemuksia

Nopsalaina on Bigbank AS-yrityksen tuote. Bigbank on monelle suomalaisellekin tuttu virolainen kulutusluottoihin ja määräaikaistalletuksiin erikoistunut pankki. Se toimii Suomen ja Viron lisäksi myös Latviassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Liettuassa, Itävallassa ja Hollannissa. Yritys perustettiin vuonna 1992 ja saa laillisesti myöntää lainoja Suomessa. Nopsalaina on yksi heidän uudempia Suomen markkinoille kehitettyjä tuotteitaan, mutta Nopsalaina kokemuksia on jo monilla suomalaisillakin.

Nopsalaina kokemuksia

www.nopsalaina.fi

Yrityksen toiminta on selkeää, ja asiakkaiden on helppo saada tarvitsemansa tiedot. Lainaa yritykseltä voi saada 2000-20 000 euroa 6-120 kuukauden ajaksi. Sopimuspalkkio on 2500 euroon asti 95 euroa, 4000 euroon asti 145 euroa ja 4000 eurosta ylöspäin 195 euroa. Tilinhoitomaksu on 8€ kuukaudessa, eli markkinoiden matalammasta päästä. Esimerkiksi 6000 euron lainalle viiden vuoden aikana kertyy takaisinmaksettavaa 8181 euroa kaikkine kuluineen ja sen todellinen vuosikorko on 14,01%. Korot määritellään lainakohtaisesti, ja ne saa tarkasteltavaksi ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Asiakaspalvelu on kattavaa ja siihen saa yhteyden jopa skypellä, minkä vuoksi monella onkin hyviä Nopsalaina kokemuksia.

Lainoja myönnetään vähintään 22-vuotiaille Suomen kansalaisille, tai henkilöille, jotka asuvat Suomessa vakituisesti lainvoimaisen oleskeluluvan turvin. Nettotulojen on oltava vähintään 1200 euroa eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintää. Yli 4000 euron luottoihin vaaditaan yhteishakija, mikä helpottaa lainansaantia. Hakijoiden yhteistulojen on oltava yhteensä vähintään 2400 euroa. Tarvittaessa saattaa joutua toimittamaan työtodistuksen tai tiliotteen.

Lainahakemuksen voi täyttää verkkosivuilla tai tehdä puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Hakemuksen allekirjoittamista varten vaaditaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Tarkista listalta, kelpaako pankkisi tai puhelinoperaattorisi. Nopsalaina kokemuksia kannattaa kysellä muiltakin.

Nopsalainalta on mahdollista saada pikavippiä heti. Yritys käsittelee hakemukset aukioloaikoina nopeasti ja rahat saa tilille jo saman päivän aikana. Se on erityisen kätevä palvelu henkilöille, jotka etsivät isompaa lainaa tai joilla haussa on pikavippi pitkällä maksuajalla. Onko sinulla tai tutuillasi jo Nopsalaina kokemuksia? Jaa ne muidenkin asiakkaiden kanssa, jotta kaikki voisivat tehdä hyvän lainapäätöksen.

Nopsalaina kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.7

Comments are closed.