LuottoRaha kokemuksia

LuottoRaha on C Finance Oy:lle kuuluva toiminimi. Kyseinen yritys on toiminut Pohjoismaissa jo vuodesta 2005 alkaen. Se on suomalainen, kulutusluottoihin keskittynyt rahoitusalan yritys. C Finance Oy tarjoaa palveluita myös Ruotsissa. Yritys oli mukana perustamassa Suomen Pienlainayhdistys RY:tä vuonna 2007, kunnes pikalainoja koskevan lainsäädännön muutoksien johdosta yhdistys purettiin vuonna 2013. LuottoRaha-nimistä, uudistettua palvelua on tarjottu vuodesta 2013 saakka. LuottoRaha kokemuksia löytyy siis jo runsaasti.

LuottoRaha kokemuksia

www.luottoraha.fi

LuottoRaha tarjoaa käytännössä 2000 euron luottotilin, jolta asiakas voi tarpeen vaatiessa nostaa lainaa aina 2000 euron rajaan saakka. Voit siis nostaa lainaa heti tilille, sillä kun luottotili on myönnetty, siltä voi nostaa rahaa milloin tahansa 24/7. Nostoprovisio on 14%. Noston on oltava vähintään 50 euroa suuri. Luottoa voi nostaa lisää, kunhan laskuja ei ole erääntynyt eikä luottorajaa saavutettu. Kyseessä on hyvin joustava ja käytännöllinen palvelu, minkä ansiosta positiivisia LuottoRaha kokemuksia löytyy monilta.

Luoton voi maksaa takaisin kerralla, tasaerissä tai minimilyhennyksin. Minimilyhennys on vähintään 200 euroa tai 13% lainasaldosta. Tasaerän voi valita itse. Tasaerä on kätevä valinta silloin, kun haluaa kyetä suunnittelemaan talouttaan tarkasti ja helposti. Todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28%.  Kerralla maksaminen tulee luonnollisesti halvimmaksi, sillä korkoa ei ehdi kertyä. Korko on kilpailijoihin verrattuna hintahaitarin yläpäässä, vaikkei kuitenkaan kalleimmasta päästä.

LuottoRaha edellyttää hakijoiltaan 18 vuoden ikää ja suomalaista henkilötunnusta. Hakijalla on oltava hyvät luottotiedot, ja raha-asioiden on oltava muutenkin hyvin hoidetut. Hakemusta varten tarvitaan myös matkapuhelinliittymän tiedot sekä sähköpostiosoite. Palvelusta myönnetään jokaiselle asiakkaalle oma, henkilökohtainen PIN-koodi, jolla pääsee käsiksi omaan luottotiliin.

LuottoRaha sopii erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat usein pieniä määriä lainaa ja pystyvät maksamaan nostonsa takaisin lyhyen ajan sisällä. Se tarjoaa nopeaa, joustavaa ja edullista luottoa lyhyellä aikavälillä. Jaa sinäkin omia LuottoRaha kokemuksia muiden asiakkaiden kanssa! On helpompaa valita sopiva lainayritys, kun tietää hieman enemmän firmasta.

LuottoRaha kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.0

Comments are closed.