Lendo kokemuksia

Lendo on osa Schibsted-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin mediakonserni – Lendo onkin Pohjoismaiden johtava lainayritys. Se on ollut Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Schibsted työllistää yhteensä 7700 työntekijää. Käytännössä Lendo on lainavertailu; se etsii tarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoitusyrityksiltä, ja auttaa löytämään sinulle sopivan paketin. Näin parantaa Lendo kokemuksia lainan ottamisesta.

Lendo kokemuksia

www.lendo.fi

Lendon kautta saatavilla ovat asuntolaina, remonttilaina, autolaina ja pikavippi. Ota pikavippi heti sivulta löytyvien tarjousten joukosta; voit saada lainaa 1000, 5000 tai jopa 50 000 euroa Lendon kautta. Minimisumma on 500 euroa ja maksimi 50 000. Laina-ajaksi voit valita 1-15 vuotta. Todellinen vuosikorko riippuu lainasta. Nimelliskorko on 8-27%:n välillä. Muita kuluja ovat lainan avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu, jotka myös riippuvat lainan suuruudesta. Luottotilin kohdalla joutuu myös maksamaan yleensä nostoprovision, joka on pankkikohtainen.

Yhdistä lainat Lendolla – voit laittaa samaan nippuun monesta paikasta otetut luotot ja lainat ottamalla yhden ison lainan Lendolta, jotta esimerkiksi opintolainan takaisinmaksu ja erilaisten luottojen erät maksut eivät unohdu. Opintolaina korko on yleensä edullinen ja lainalle on mahdollista saada valtiontakaus, mutta jos lainoja on useita, voi maksaminen olla stressaavaa. Mieti siis omalla kohdallasi, mikä on helpointa ja järkevintä, jotta saat hyviä Lendo kokemuksia.

Pikavippi ilman luottotietoja ei Lendon kautta onnistu. Lendo hakee tarjoukset pankeilta, jotka eivät myönnä lainoja tai luottoja maksuhäiriöisille. Ikärajat voivat myös vaihdella pankista riippuen, joten pikavippi 18v asiakkaallekin voi olla mahdollinen.

Lendo on kätevä tapa vertailla lainoja netissä. Sen avulla nopea laina on mahdollinen; etenkin pienemmät lainasummat käsitellään ja siirretään nopeasti. Isompien kanssa voi kestää muutama päivä. Lendo sopii kaikenkokoiseen lainantarpeeseen, ja on erityisen kätevä palvelu isoa lainaa etsiessä tai kun haluaa yhdistää lainat. Esimerkiksi asuntolainan marginaali voi vaihdella paljon eri pankeissa, joten vertailu auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon. Onko sinulla Lendo kokemuksia? Jaa ne muiden kanssa, jotta kaikki voisivat tehdä oikean valinnan lainan suhteen.

Lendo kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
3.7

Comments are closed.