Lainaa 50

50 euron pikavippi on hyvä ratkaisu pieneen rahantarpeeseen, ja se maksetaan tilille nopeasti. Laina löytyy useimpien yritysten valikoimista, joten voit vertailla ja valita mieleisesi niiden joukosta.

50€ 100€ 200€ 300€ 400€ 500€ 600€

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Lainaa 50 euroa

Pikavipin voi maksaa takaisin 2 viikon – 1 kuukauden kuluessa, ja sen kulut ovat usein n. 5-10 euroa. Parhaimmillaan voi saada lainaa 50€ jopa kuluttomasti, sillä moni yrityksistä tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen pikavipin ilmaiseksi.

50 euron pikavipit ovat viime vuosina harvinaistuneet, mutta niitä on yhä mahdollista ottaa. Käytännössä 50 euron kertalainoja ei enää tarjota, vaan hakija saa luottosopimuksen, jonka avulla voi nostaa lainaa 50€.

50 euroa saattaa vaikuttaa pieneltä määrältä rahaa, mutta monesti se on ratkaiseva summa talouden kannalta. Se voi auttaa selviämään pari päivää seuraavaan palkkapäivään saakka, tai maksamaan yllättäviä kuluja kuten vaikka uuden lampun autoon. Kun tulot ovat epäsäännölliset tai yllättäviä kuluja ilmenee, voi tilanteeseen auttaa 50€ pikavippi.

On jopa mahdollista saada lainaa 50€ ilmaiseksi. Monet rahoituspalvelut tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen lainan ilmaiseksi, ja 50 euron vippi sen verran pieni, että sen usein saakin ilman kuluja ja korkoja, jos se maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Tarjousta ei voi hyödyntää moneen kertaan, sillä se on yleensä tarjolla vain ensi kertaa kyseessä olevalta yritykseltä lainaaville.

Kuinka haetaan lainaa 50€? Hakeminen on varsin helppoa, joten se sujuu hyvin ensikertalaiseltakin. Linkki lainahakemukseen löytyy heti etusivulta, kun siirryt lainayrityksen sivulle. Hakemusten pituus saattaa vaihdella yrityksestä ja lainatyypistä riippuen, mutta pienien summien kohdalla ne eivät yleensä ole pitkiä.

Mikäli hakemasi 50€ pikavippi on tililuotto, jossa on lisäksi mahdollisuus nostaa myöhemmin suurempia lainasummia, voit joutua selvittämään tulojasi lainantarjoajalle. Kaikille ei välttämättä myönnetä jatkuvaa luottosopimusta. Hakemusta varten on tunnistauduttava sähköisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sopimuksen tehtyäsi voit nostaa luottotililtä lainaa omien käyttäjätunnustesi avulla ilman sähköistä tunnistautumista.

Pikavippi on nopea apu tilapäiseen rahan puutteeseen. Ennen kuin haet vippiä, tarkista, että kykenet maksamaan sen takaisin seuraavana eräpäivänä. Jos tulotilanteesi on epävarma, on kannattavaa turvautua muihin rahoitusratkaisuihin, jottei takaisinmaksun suhteen tule ongelmia.

 


Comments are closed.