Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus kokemukset saivat alkunsa vuonna 1983, kun yritys perustettiin Manchesterissa, Englannissa. Sen toiminta laajeni Ruotsiin vuonna 1999, Norjaan 2007 ja Suomeen vuonna 2008. Nykyinen nimi on ollut käytössä vuodesta 2003. Firman tavoite on alusta asti olla alan paras toimija, ja se kuuluukin nykyään suurimpiin rahoitusalan yrityksiin Pohjoismaissa; on näinä päivinä firma osa rahoitusalan isoa nimeä Zmarta Groupia, josta moni suomalainenkin on varmasti kuullut.

www.freedomrahoitus.fi

Lainaa yritykseltä voi saada 500-50 000 euroa, eli Freedom Rahoitukselta löytyy varmasti pikalaina joka tarpeeseen. Takaisinmaksun voi suorittaa 1-15 vuoden kuluessa. Kokonaiskustannukset riippuvat lainanmyöntäjästä; esimerkiksi 10 000 euron lainalle 6kk maksuajalla kertyy yhteensä takaisinmaksettavaa 13 567 euroa. Todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,19-50,5%:n välillä; esimerkin lainalle todellinen vuosikorko olisi 11,21%. Nimelliskorko on 9,50%.

Palvelu perustuu joukkorahoitukseen, eli sijoittajat ja lainanmyöntäjät sivustolla voivat määritellä, millä ehdoilla antavat lainaa. Kyseessä ei ole vertaislaina, vaan palvelu hakee tarjouksia eri pankeilta ja luottolaitoksilta. Kaikki laitokset ilmoittavat tarjouksensa, joiden joukosta yleensä löytyy kullekin sopiva lainatarjous. Sivuston kautta löytyy myös kätevästi autolaina. Mikäli sinulla on luottoja ja lainoja useammasta paikasta, yhdistä lainat Freedom Rahoituksen avulla. Lainoja voi yhdistää aina 50 000 euroon asti. Positiivisia Freedom Rahoitus kokemuksia kumpuaa palveluiden monipuolisuudesta.

Pikavippi 18v asiakkaille voi olla haastava löytää, mutta Freedom Rahoitus kokemuksia pääsevät saamaan myös 18-vuotiaat. Hakijalta edellytetään säännöllisiä palkka- tai eläketuloja ja hyvät luottotiedot. Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista saada pikalaina heti – lainapäätöksen voi saada jo samana päivänä, ja jokainen asiakas saa oman lainaneuvojan, joka auttaa sopimuksen tekemisessä.

Freedom Rahoitus on monipuolinen rahoituspalvelu, joka tarjoaa palveluita kaikenlaisiin tarpeisiin. Sen parhaita puolia ovat erinomainen asiakaspalvelu, vaihtoehtojen kattavuus, kohtuulliset hinnat ja nopeus – palvelusta saa käytännössä heti lainaa. Joko sinulla on omia Freedom Rahoitus kokemuksia? Jaa ne kanssamme. Lainayrityksen valitseminen ja hakeminen on helpompaa, kun tietää, millaisen yrityksen kanssa ryhtyy toimiin.

Freedom Rahoitus kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.7

Comments are closed.