Fleksiluotto kokemuksia

Flexiluotto on osa suomalaista 4finance Oy-rahoitusyhtiötä. 4finance Oy on kansainvälinen konserni, joka tarjoaa Suomessa useita eri rahoituspalveluita. Suomen lisäksi firmalla on toimintaa myös Ruotsissa, Tanskassa, Liettuassa, Latviassa, Britanniassa ja Puolassa. Yritys on palvellut jo kymmeniä tuhansia pohjoismaisia asiakkaita – ehkä Fleksiluotto kokemuksia löytyy jo lähipiiristäsikin! Rahoitusalan kokeneena tekijänä 4finance Oy työllistää tuhansia ihmisiä eri toimipisteissään.

Fleksiluotto kokemuksia

www.fleksiluotto.fi

Fleksiluotolta voi saada pikavippiä 100-2100 euroa. Käytännössä asiakkaille myönnetään luottotili, jolta tarvittavan lainasumman saa kätevästi. Luottotili on myös hyvä ratkaisu, jos pientä rahantarvetta tulee säännöllisesti. Ensimmäinen nosto on kuluton, ja sen jälkeen nostopalkkio on 11% nostettavasta summasta. Mikäli ensimmäisen lainan maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, saa sen kuluttomasti ja korottomasti. Laina-aikaa saa jopa 65 kuukauteen asti. Jos lainaa nostaa 2100 euroa ja sen maksaa takaisin 12 kuukauden sisällä, kertyy takaisinmaksettavaa yhteensä 3808,47 euroa. Todellinen vuosikorko on 235,1%. Korot kuuluvat markkinoiden korkeimpiin.

Lainan hakijan tulee olla ainakin 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on Suomeen rekisteröity osoite sekä suomalainen pankkitili. Hakemusta varten on tunnistauduttava sähköisesti Tupas-palvelun avulla. Rahat voi saada tilille jopa 15 minuutin kuluessa. Luottoa voi nostaa tarvittaessa lisää aina luottorajaan saakka. Fleksiluoton kanssa asiointi on helppoa, ja hyviä Fleksiluotto kokemuksia löytyykin monelta Suomalaiselta. Luottotili on käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, mikä tekee lainan ottamisesta helppoa tarvittaessa.

Joko sinulla on Fleksiluotto kokemuksia? Jaa ne kanssamme. Fleksiluotto sopii parhaiten henkilöille, jotka tarvitsevat pientä luottoa silloin tällöin, ja joilla on riittävät tulot, jotta voivat maksaa lainatun summan takaisin nopeasti. Pitkille laina-ajoille palvelu ei ole ideaalinen korkeiden kulujen takia. Kerro kokemuksistasi, jotta muutkin voivat valita heille sopivan lainantarjoajan kätevästi.

Fleksiluotto kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.7

Comments are closed.