Ferratum kokemuksia

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Se on listattu Frankfurtin pörssiin ja toimii 23 eri maassa, mikä on vaikuttava saavutus vuonna 2005 aloittaneelta rahoitusalan firmalta. Yrityksen erikoisosaamisalueisiin kuuluvat finanssiteknologia sekä mobiililainaaminen. Ferratum kokemuksia on huikea määrä – firma on jo olemassaolonsa aikana palvellut 1.2 miljoonaa asiakasta. Firman motto on tarjota enemmän kuin rahaa, eli more than money to everyone.

Ferratumilla on kaksi tuotetta: Koroton-pikavippi sekä Juostava-luotto. Hakijan on oltava vähintään 21-vuotias henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hänellä on oltava suomalainen henkilötunnus sekä verkkopankkitunnukset. Tilille tulee pikavippi heti, kun hakemus on hyväksytty; parhaimmillaan rahat ovat käytössä jopa minuuteissa.

Vippiä voi saada 50-300 euroa, ja se maksetaan takaisin yhdessä erässä määrättyyn päivään mennessä. Maksuaikaa voi saada 7, 15 tai 30 päivää. Kyseessä on koroton laina, sillä asiakas nostaa 200 euroa ja maksaa takaisin 200 euroa. Ei ihme, että monilla on hyviä Ferratum kokemuksia.

Ferratumilla on tarjolla myös vippiluotto Joustava, jossa saa käyttöönsä 2000 euron luottotilin. Luottohakemukset käsitellään tavallisesti alle 5 minuutin sisällä, ja myös rahat saa tilille minuuteissa. Toisaalta esimerkiksi 2000 euron lainalle todellinen vuosikorko kuluineen on 216,20%, joten palvelu ei ole edullisimmasta päästä. 12 kuukauden aikana takaisinmaksettavaa kertyisi 3534,01 euroa. Luotto on jatkuvassa käytössä 2000 euron rajaan asti 24h päivässä. Luottotilin avaaminen on ilmaista ja tilinhoitomaksu on 0 euroa. Myös nostopalkkio on suhteellisen edullinen; 7,5% nostettavasta summasta. Takaisin maksettaessa minimierä on joko 12,5% jäljellä olevasta lainasaldosta tai vähintään 150 euroa.

Ferratum on erinomainen vaihtoehto, kun haussa on pieni pikavippi, jonka aiot maksaa takaisin nopeasti. Myös yrityksen luottotili sopii parhaiten asiakkaille, jotka maksavat lainansa takaisin nopeasti niin, ettei kuluja ehdi kertyä. Firman parhaita puolia on myös kulujen läpinäkyvyys sekä palvelun helppokäyttöisyys ja nopeus. Millaisia Ferratum kokemuksia sinulla on? Jaa ne muiden lainaa etsivien kanssa.

Ferratum kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
5.0

Comments are closed.