Fellow Finance kokemuksia

Fellow Finance on suomalainen, vuonna 2013 perustettu vertaislainapalvelu, joka tarjoaa rahoitusta sekä yrittäjille että kuluttajille sekä kohtuullisia mahdollisuuksia sijoittajille. Palvelu on tarjolla jo 35 eri maassa, ja asiakkaita sillä on yli 100 000. Yritys on jo yksi Pohjoismaiden suurimpia vertaislaina- ja joukkorahoituspalveluja. Monella suomalaisella on jo omia Fellow Finance kokemuksia.

Fellow Finance kokemuksia

www.fellowfinance.fi

Lainoja myönnetään Suomessa vakituisesti asuville 20-75-vuotiaille oikeustoimikelpoisille henkilöille. Hakijalla on oltava suomalainen pankkitili, hyvät luottotiedot ja hänen on läpäistävä yrityksen oma luottokelpoisuusarvio. Yrityslaina on myös mahdollista saada samankaltaisin perustein; yrityksen on oltava rekisteröity Suomessa, sillä on oltava suomalainen pankkitili, se ei saa olla konkurssissa tai vastaavassa maksukyvyttömyystilassa, ja sen on läpäistävä Fellow Financen oma luottokelpoisuusarvio. Yrittäjän on toimitettava Fellow Financelle kaupparekisteriote ja yhtiöjärjestys. Hae lainaa netissä, ja saat päätöksen sähköpostiisi tai Fellow Finance-palvelussa.

Fellow Finance kokemuksia voi tutkia kätevästi netistä ennen lainan hakemista. Lainaa firmalta saa 500-15 000 euroa, ja laina-ajat vaihtelevat 24 kk-84 kk välillä. Lainatarjous on yleensä koottu hajautetusti usealta eri sijoittajalta. Lainan korko on kiinteä, ja se määräytyy lainakohtaisesti tarjousten ja luottoluokitusten perusteella; kukin sijoittaja voi määritellä, minkä luokituksen omaavalle hakijalle on valmis lainaamaan. Fellow Finance tarjoaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan kuluihin kuuluvat lisäksi välityspalkkio ja 10€/kk tilinhoitopalkkio. Esimerkiksi 4000 euron lainalle, joka maksetaan 48 kk sisällä, ja jonka korko on 23,8% ja takaisinmaksettavaa kertyy kokonaisuudessaan 5629€. Lainan voi maksaa kerralla kuluitta, ja lisäksi on mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin tai lyhennysten korotuksiin.

Fellow Financen parhaita puolia ovat sen helppous, nopeus ja joustavuus. Sen avulla saa kätevästi käyttöönsä hieman isomman lainasumman. Vertaislaina on kätevä tapa saada lainaa heti. Jos sinulla on hyvä luottoluokitus, voit saada lainasi halvemmalla, sillä korkotarjoukset räätälöidään asiakaskohtaisesti. Asiointi sivustolla on turvallista ja sujuvaa. Joko sinulla on omia Fellow Finance kokemuksia? Jätä palautetta firmasta. Arvostelut auttavat muita lainaa etsiviä tekemään valintansa ja löytämään itselleen sopivan lainaratkaisun.

Fellow Finance kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
5.0

Comments are closed.