Everyday kokemuksia

Everyday.fi on OPR-Vakuus Oy-rahoitusyhtiön omistama yritys. OPR-Vakuus Oy on toiminut jo vuodesta 2005 saakka, ja se on suomalaisomisteinen, kasvava tekijä alalla. Firman tarjontaan kuuluu kuluttajaluottojen lisäksi yrityslaina sekä lasku- ja osamaksuratkaisu verkkokaupoille. Monella suomalaisella onkin Everyday kokemuksia, ja muutkin OPR-Vakuus Oy:n yritykset saattavat olla tuttuja. Kyseessä on firma, joka on läsnä suomalaisessa kulttuurissa ja tukee erilaisia projekteja ympäri maata.

Everyday kokemuksia

www.everyday.fi

Pikavippi 18v asiakkaalle on mahdollinen Everydayn kautta. Käytännössä yritys ei tarjoa perinteisiä pikavippejä, vaan luottoa, kuten lähes kaikki pikavippiyritykset nykyään. Luottotililtä asiakas voi nostaa haluamansa summan lainaa tarvitessaan; tili on saatavilla 24/7. Everyday tarjoaa luottoa 18-75-vuotiaille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Hakijan on oltava Suomen kansalainen, jolla on oma matkapuhelinliittymä. Hakemusta varten vaaditaan sähköinen tunnistautuminen.

Luottohakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden Everydayn verkkosivuilla, ja päätöksen voi saada erittäin nopeasti yrityksen aukioloaikoina. Omaa luottotiliä voi kätevästi hallita puhelimeen tai tablettiin ladattavalla sovelluksella. Tämä takaa, että raha-asiat hoituvat kätevästi – ei ihme, että positiivisia Everyday kokemuksia on paljon.

Luottotilin raja on 2000 euroa, eli siltä voi nostaa haluamansa summan lainaa aina tähän rajaan asti. Nostoprovisio on 15%, ja nostot maksetaan seuraavan kuun lopussa. Nostoprovision lisäksi muita kuluja ei kerry, kun lainatun summan maksaa takaisin ensimmäisenä eräpäivänä eli noin 45 vuorokauden sisällä sen nostamisesta. Nostetun luoton voi myös maksaa takaisin osissa. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 800 euron luotolle on 99,69%. Korot eivät siis ole markkinoiden kilpailukykyisimmät, mutta Everyday on silti oiva vaihtoehto, jos haluaa lainata nopeasti ja kykenee maksamaan luoton takaisin nopeasti.

Everyday luottotili tarjoaa hieman joustavuutta arjen raha-asioihin. Se on kätevä ratkaisu henkilölle, jolla on usein pientä rahantarvetta, ja jotka kykenevät maksamaan lainatun summan takaisin nopeasti. Tällöin Everydayn luotot ovat hyvinkin edullisia. Joko sinulla on Everyday kokemuksia? Jaa ne muiden asiakkaiden kanssa, niin kaikki pääsevät valitsemaan omaan tilanteeseensa sopivan luoton.

Everyday kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
5.0

Comments are closed.