Euroloan kokemuksia

Euroloan on suomalainen, vuonna 2007 perustettu rahoitusfirma. Se on kasvanut tasaisesti perustamisestaan lähtien, ja nykyään sillä on toimintaa myös Ruotsissa, Puolassa ja Luxemburgissa, ja onkin yksi johtavia rahoitusalan yrityksiä Euroopassa. Euroloan tarjoaa lainoja sekä yksityishenkilöille että pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritykselle myönnettiin Avainlippu vuonna 2015 merkiksi siitä, että se tukee suomalaista työtä ja suomalaisia arvoja. Euroloan kokemuksia löytyykin monelta suomalaiselta. Yritys tukee monia ympäristö- ja sosiaalisia projekteja, kuten puiden istutusta ja Itämeren suojelua.

Euroloan kokemuksia

www.euroloan.fi

Euroloanilla on monta eri lainatuotetta: yksityishenkilöt voivat valita pikaluoton, kulutusluoton, joustoluoton, luottotilin ja erilaisten lainojen välillä. Näistä luotot ovat jatkuvia sopimuksia, joista voi yleisesti ottaen nostaa tarpeen mukaan. Lainavalikoimasta löytyvät tavallinen laina pieneen tarpeeseen, autolaina, remonttilaina sekä sisustuslaina. Euroloan kokemuksia on siis kaikenlaisista lainapaketeista.

Pikavippi 18v ikäisenä voi olla vaikea löytää, mutta Euroloan myöntää luottotilejä myös 18 vuotta täyttäneille. 18-vuotiaalla on oltava takaaja tai vakuuksia luoton myöntämiseksi. Takaamaton ja vakuudeton laina on saatavilla 20-vuotiaasta alkaen. Hakijan on oltava Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, ja asiakkaalla on oltava omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Pikalainaa saa nopeasti – sen voi parhaimmillaan saada tilille jopa 6 tunnin kuluessa hakemuksesta.

Lainaa voi saada 100-10 000 euroa. Takaisinmaksuaika vaihtelee 3-36 kuukauden välillä. Luottoon liittyvät maksut ja korot vaihtelevat asiakkaan luottoluokituksen mukaan. Euroloan tekee oman arvionsa asiakkaan maksukyvystä, ja määrittää koron, joka on 7-29,80%:n välillä. Esimerkiksi kun on lainaa 3000 euroa, kuukausierät olisivat 144€ 24 kuukauden kuluessa maksettaessa, ja takaisinmaksettava määrä olisi yhteensä kokonaisuudessaan 3447 euroa.

Euroloan on hyvä vaihtoehto suomalaista suosivalle asiakkaalle, joka luottaa kotimaisiin yrityksiin. Sen tarjonta on kattavaa, joten vaihtoehtoja löytyy niin pieneen kuin isompaankin tarpeeseen ilman, että tarvitsee asioida pankissa. Firman kulut ovat kohtuullisella tasolla, joten asiakas ei päädy maksamaan enemmän kilpaileviin yrityksiin verrattuna. Kerro kaikille, millaisia Euroloan kokemuksia sinulla on!

Euroloan kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.3

Comments are closed.