Ekstraluotto kokemuksia

Ekstraluotto on yksi kotimaisen J.W.-Yhtiöt Oy:n omistamista lainayrityksistä. J.W.-Yhtiöt Oy on täysin suomalaisomisteinen, vuodesta 2006 saakka toiminut rahoitusalan yritys. Se on jo olemassaolonsa aikana palvellut satoja tuhansia suomalaisia – Ekstraluotto kokemuksia on myös jo lukuisia. Yrityksen päätuote ovat yksityishenkilöille tarjottavat nopeat luotot.

Ekstraluotto kokemuksia

www.ekstraluotto.fi

Ekstraluotolta voi hakea lainaa 10-2100 euroa. Käytännössä asiakkaalle myönnetään luottotili, jolta hän voi nostaa haluamansa lainasumman. Miniminosto on siis 10 euroa ja nostoraja 2100. Nostoprovisio on 19% nostettavasta summasta. Lainan voi maksaa takaisin korottomasti ensimmäiseen eräpäivään mennessä, tai osa maksuilla 1-101 kuukauden sisällä. Esimerkiksi 800 euron lainalle tulee 12 kuukauden laina-ajalla kokonaiskuluja 657,61 euroa, ja sen todellinen vuosikorko on 238,71%. Todelliset vuosikorot vaihtelevat 210,78% ja 706,42% välillä, eli ne kuuluvat markkinoiden korkeimpiin. Parhaan edun Ekstraluoton lainoista saa irti, kun ne kykenee maksamaan takaisin kerralla tai nopeasti.

Ekstraluoton ikäraja on 21 vuotta, ja hakijan on oltava Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa ja raha-asiat hyvin hoidettu. Myös esimerkiksi opiskelija voi harkita pikaluottoa hätätapauksessa, kun saatu opintolaina määrä ei riitä. Hakijalta vaaditaan kuitenkin useimmiten riittävät, säännölliset tulot. Hakeminen on ilmaista, joten voit kätevästi tarkistaa, annetaanko sinulle lainaa – hanki omia Ekstraluotto kokemuksia.

Hakemuksia voi lähettää vuorokauden ympäri, ja yrityksen aukioloaikoina päätöksen saa jopa muutaman minuutin kuluessa. Rahat siirtyvät reaaliaikaisesti seuraaviin pankkeihin: Nordea, Aktia, Osuuspankit, Danske Bank, Säästöpankit ja Paikalliset Osuuspankit, joten heiltä on todella mahdollista saada heti lainaa. Lainaa voi hakea sekä yrityksen verkkosivuilta että kätevästi tekstiviestitse. Hyviä Ekstraluotto kokemuksia on paljon, kiitos yrityksen nopeiden ja kätevien palveluiden.

Ekstraluotto on kätevä ja nopea lainapalvelu, joka sopii kotitalouksille, joissa pientä rahantarvetta on usein, ja säännölliset tulot riittävät lainan nopeaan takaisinmaksuun. Se on myös hyvä vaihtoehto, kun etsit täysin suomalaista rahoitusalan yritystä. Kerro meille, millaisia Ekstraluotto kokemuksia sinulle on kertynyt, niin muutkin pääsevät harkitsemaan, onko kyseessä heidän tarpeisiinsa sopiva rahoitusratkaisu.

 

DMCA.com Protection Status

Ekstraluotto kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.0

Comments are closed.