Credit24 kokemuksia

Credit24 on osa suurta kansainvälistä International Personal Finance Plc konsernia, joka toimii Suomessa IPF Digital Finland Oy-nimellä. Konsernilla on toimintaa 13 eri maassa kuten Australiassa ja Baltian maissa. Sen palkkalistoilta löytyy jopa 7000 työntekijää, ja firma on myös listattu Lontoon pörssiin. Suomessa Credit24 on jo myöntänyt yli 700 000 lainaa. Yritys mainostaa asiakastyytyväisyyden olevan jopa 94,5%, joten monella asiakkaalla on varmasti ollut erittäin positiivisia Credit24 kokemuksia.

Credit24 kokemuksia

www.credit24.fi

– Lue myös SmartFinance.fi lainavertailu Credit24 lyhyt toimittajan arvostelu.

Yrityksen perustuote on joustoluotto. Sitä voi hakea, 50-4000 euroa, ja minimikuukausierä takaisinmaksuun on summasta riippuen 5-195,73 euroa. Takaisinmaksuaika on yleensä 3-36 kuukautta. Uudet asiakkaat saavat luotolleen korotonta maksuaikaa jopa 2 kuukautta, joten jos sen maksaa nopeasti takaisin, ei korkoa kerry lainkaan. Kyseessä on todellinen pikaluotto, sillä lainapäätöksen saa parhaimmillaan heti, ja rahat voivat tulla tilille jopa 15 minuutissa. Nostopalkkio on toisesta nostosta lähtien 6,95% tai vähintään 5€. Todellinen vuosikorko luotolle on 50,2%. Asiakas voi myös valita lisäpalveluita, jotka voivat auttaa takaisinmaksun suorittamisessa; esimerkiksi eräpäivän muistutuspalvelu ja maksuvapaa kuukausi ovat saatavilla. Tällaiset laadukkaat lisäpalvelut parantavat Credit24 kokemuksia.

Credit24 tarjoaa rahaa nopeasti hakijoille, jotka ovat vähintään 19-vuotiaita, hoitaneet raha-asiansa hyvin, ja joilla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainaa luottotiedottomalle yritykseltä ei saa. Luotto myönnetään asiakaspalveluaikoina, mutta hakemuksia voi täyttää ympäri vuorokauden. Yrityksellä on kattavat asiakaspalveluajat sekä kätevä Androidilla sekä iOS-laitteilla toimiva mobiilisovellus luottotilin hallintaa varten. Asiakkaan huomiointi parantaa Credit24 kokemuksia.

Kun haussa on luotettava, helppo ja nopea joustoluotto, on Credit24 hyvä valinta. 4000 euroa lainaa heti tilille voi auttaa isompienkin hankintojen tai laskujen maksamisessa. Yrityksen hinnat ovat keskitasoa, mutta palvelut erittäin laadukkaat. Kattava asiakaspalvelu, näppärät mobiilipalvelut sekä selkeät nettisivut tekevät luoton hakemisesta ja hallitsemisesta helppoa. Yritys lieneekin teknologian huipulla kotimaan markkinoilla lainojen suhteen. Monella on positiivisia Credit24 kokemuksia – jaa sinäkin omasi muille! Firman suosio Suomessa on suuri, eikä ihme, sillä suomalaiset arvostavat laatua ja läpinäkyvyyttä.

Credit24 kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.7

Comments are closed.