Credigo kokemuksia

Credigo on kansainvälinen rahoitusalan yritys, joka on toiminut Pohjoismaissa jo vuodesta 2006 alkaen. Saman yrityksen toiminimiin kuuluu myös ruotsalaisen emäyhtiön omistama Northmill Oy, joka tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa. Credigon päätuote on luottosopimuksella myönnettävä pikavippi; yritys pyrkii tarjoamaan lainoja lyhytaikaiseen tarpeeseen. Jo 150 000:lla asiakkaalla Pohjoismaissa on Credigo kokemuksia.

Credigo kokemuksia

www.credigo.fi

Yritys ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Pikavippi myönnetään asiakkaille, jotka ovat 20-70-vuotiaita ja luottokelpoisia. Lisäksi Credigo suorittaa oman riskiarvionsa hakijasta ja tekee tarjouksen sen mukaan. Hakemuksen täyttämistä varten on tunnistauduttava sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Pikavippiä saa heti yrityksen aukioloaikoina; lainapäätös myönnetään jo hakemuksen yhteydessä, kun asiakas on suorittanut sähköisen tunnistautumisen. Tämä kaikki käy jopa 15 minuutissa.

Yrityksen tarjonta on pelkistetty ja sopii pieneen rahantarpeeseen. Lainaa Credigolta voi saada 100-2500€, ja maksuajan voi valita joustavasti 6-60 kuukauden välillä. Yritys siis tarjoaa pikavippiä pitkällä maksuajalla ja pienillä maksuerillä. Esimerkiksi 1000 euron lainalle kertyy 5 vuoden maksuajalla kuluja 468€. Todellinen vuosikorko on enintään 46,69%. Kilpailijoihin verrattuna Credigo onkin melko edullinen valinta; lainasta ei kerry koron lisäksi paljon kuluja, ja korot sekä ehdot ilmoitetaan hakijalle selkeästi.

Credigo tarjoaa myös asiakkailleen hintatakuun, joten jos saat otetusta lainasta 30 päivän sisällä tarjouksen, yritys hyvittää sinulle erotuksen. Tällaisista yksityiskohdista kumpuaa hyviä Credigo kokemuksia. Moni suomalainen arvostaa selkeää ja reilua liiketoimintaan, ja siksi he valitsevat Credigon vipit. Ne voivat olla hyvä tapa tehdä suurempia hankintoja tai vaikka hankkia veronpalautus ennakkoon.

Credigo on turvallinen ja helppokäyttöinen valinta asiakkaalle, joka etsii helppoa, edullista ja nopeaa pikalainaa. Yritys pyrkii selkeään ja läpinäkyvään toimintaan, mikä näkyykin heidän tavassaan kommunikoida. Asiakaspalvelu on hyvää ja nopeaa. Jaa sinäkin omia Credigo kokemuksia muiden kanssa, sillä on helpompi tehdä päätös lainan hakemisesta, kun kuulee muiden kokemuksia tarjoajasta.

Credigo kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.7

Comments are closed.