Cashbuddy kokemuksia

Cashbuddy Oy on suomalainen laina-alan yritys. Se on osa ruotsalaista JSM Financial Groupia, joka on olemassaolonsa aikana palvellut jo yli 100 000 asiakasta, ja Suomessa yritys käsittelee noin 4000 lainapäätöstä viikossa. Yrityksen tavoitteisiin kuuluu tarjota lainaa nopeasti ja helposti, mikä tarkoittaa sitä, että lainaa voi saada esimerkiksi puhelimen avulla, ja että laina voi tulla tilille jo saman päivän aikana. Cashbuddy kokemuksia on jo jonkin verran.

Cashbuddyllä on useampi erilainen lainatuote: pikavippi 1000€, laina, remonttiluotto, matkaraha, lainankorotus sekä kulutusluotto. Kaikki ovat saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Niistä pikavippi sopii pieneen, yksittäiseen rahantarpeeseen, ja laina tilanteeseen, jossa tarvitaan 2000-3000 euron suuruista lainaa. Luottotuotteet ovat myös käytännössä 1000-3000 euroa, joskin asiakkaalle annetaan luottotili, jota voi käyttää tarvittaessa. Lainankorotus on saatavilla vain vanhoille asiakkaille. Todellisen vuosikoron maksimi on 55% ja maksuaikaa lainalle saa 12-60 kk. Esimerkiksi 2000 euron lainalle kertyy 24 kuukauden aikana takaisinmaksettavaa 2897 euroa. Todellinen vuosikorko on 46%, tilinhoitomaksu 9 euroa kuussa ja järjestelypalkkio 249 euroa. Kulut ovat keskitasoa.

Pikavippi 18v asiakkaalle voi olla vaikea löytää, mutta Cashbuddy myöntää lainoja täysi-ikäisille asiakkaille. Yksityinen laina on henkilökohtainen vastuu ja helppo järjestää, toisin kuin esimerkiksi sosiaalinen luotto. Toisaalta esimerkiksi pikavippi ilman luottotietoja ei onnistu Cashbuddyn kautta. Hakijalla on oltava säännölliset tulot ja hyvät luottotiedot. Hakemuksen täyttäminen onnistuu helposti yrityksen verkkosivuilla tai puhelimitse, ja niitä voi lähettää vuorokauden ympäri. Erittäin hyviä Cashbuddy kokemuksia on paljon; yrityksen asiakastyytyväisyys on korkea.

Cashbuddy on hyvä vaihtoehto pieneen tai keskisuureen rahantarpeeseen, kun lainan saa maksettua järkevällä aikataululla. Yrityksen kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa. Oli haussa sitten pikaluotto tai remonttilaina, kaikenlaiset vipit löytyvät sivustolta helposti. Millaisia Cashbuddy kokemuksia sinulla on? Jaa ne muiden kanssa, jotta kaikki voivat löytää tilanteeseensa sopivan vipin.

Cashbuddy kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
5.0

Comments are closed.