Bigbank kokemuksia

Bigbank on virolainen jo vuodesta 1992 toiminut kulutusluottoihin ja määräaikaistalletuksiin erikoistunut pankki. Se on yksi Baltian maiden suurimpia yksityishenkilöille lainoja myöntäviä yrityksiä. Nykyisin yrityksellä on toimintaa Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa ja Ruotsissa. Se työllistää yhteensä lähes 500 henkeä, ja myöntää kymmeniä tuhansia lainoja vuosittain. Bigbank kokemuksia on jo monella eurooppalaisella.

Kuunteleeko Bigbank kokemuksia, joita asiakkaat heille lähettävät? Todennäköisesti, sillä yrityksen lainatarjonta on laaja ja pyritty laatimaan asiakkaan näkökulmasta. Bigbank tarjoaa lainaa 2000-10 000 euroa, yhteisvastuullisesti sitä voi saada jopa 30 000 euroa, ja lisäksi yrityksen puitteissa lainojen yhdistäminen on mahdollista. Laina-aika on 6-72 kuukautta tai 6-120 kuukautta yhteisvastuullisille lainoille, luottokorko 8,9% ja korko määritellään henkilökohtaisesti kunkin asiakkaan tilanteen mukaan. Yhteisvastuullisesti on helpompaa saada lainaa. Lisäksi lainan kuluihin lasketaan sopimuspalkkio, joka on 95-195 euroa lainasummasta riippuen, sekä tilinhoitomaksu, joka on 8,5€ kuukaudessa.

 

Lainaa myönnetään 22 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille tai Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla on lainmukainen oleskelulupa. Hakijan nettotulojen tulee olla ainakin 1200 euroa kuussa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää. Hakemusta varten on tunnistauduttava pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tietyt pankit ja puhelinoperaattorit ovat hyväksyttyjä: yleisimmät Suomessa käytetyt pankit hyväksytään, ja mobiilivarmenteen käyttäminen onnistuu Soneran, Elisan ja DNA:n liittymistä. Bigbank kokemuksia voi siis rajoittaa se, että asiakkaalla on tili pienessä pankissa tai mobiilivarmenne muun operaattorin kautta. Hakijan on myös lähetettävä selvitys edellisten kolmen kuukauden tuloista; esimerkiksi palkkakuitti tai tiliote kelpaa. Sopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti tai lähettää postissa.

Bigbank on vakaa, pitkäikäinen yritys, joka tarjoaa ison firman turvaa. Se on oiva valinta etenkin isompaa lainaa haluaville, sillä rinnakkaishakijan kanssa lainaa voi saada isonkin summan. Bigbankin avulla on helppoa välttää pankkilaina, ja hoitaa esimerkiksi autorahoitus tai muu iso hankinta. Tai mikäli sinulla on useita lainoja eri paikoista, on kätevää yhdistää ne kerralla yhden Bigbank lainan avulla. Joko sinulla on Bigbank kokemuksia? Jaa ne kanssamme!

Bigbank kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
5.0

Comments are closed.