Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on Norwegian Finans Holding ASA:n omistama nettipankki, joka tarjoaa talletus- ja lainatuotteita yksityisille henkilöille. Kyseessä on yksi monista halvoista lentomatkoistakin tunnetun, pohjoismaisen Norwegian-konsernin tuotteista. Suomen markkinoilla yritys ei ole tarjonnut lainapalveluita vielä pitkään, joten Bank Norwegian kokemuksia ei tule vastaan usein.

Bank Norwegian kokemuksia

www.banknorwegian.fi

Bank Norwegianin suurimpia etuja ovat sen monipuoliset palvelut. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat kulutusluotto, luottokortti, lainat kuten autolaina, sekä yhdistä lainat -ominaisuus. Lainaa firmalta voi saada 1000-50 000 euroa. Kannattaakin vertailla asuntolainan korot, opintolaina määrä ja muut velat, ja pohtia kannattaisiko yhdistää lainat Bank Norwegianin kautta. Lainoja voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin mahdollisuus saada etenkin isompi laina on parempi, ja voit saada myös edullisemman koron. Korot vaihtelevat 4,99%-22,49%:n välillä. Edulliset korot takaavat, että Bank Norwegian kokemuksia on ihmisillä varmasti tulevaisuudessa enemmän!

Esimerkiksi 10 000 euron laina viiden vuoden aikana tulee maksamaan 12 815 euroa, ja todellinen vuosikorko on 10,82%. Tämä on markkinoiden alhaisimpia vuosikorkoja. Suurin Bank Norwegianin efektiivinen korko on 37,97%. Laina-ajaksi voit valita 1-15 vuotta. Tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa, ja suuremmille summille on myös aloitusmaksut. Lainaa voi hakea joko pankin nettisivuilla tai tekstiviestitse.

Bank Norwegian kokemuksia päässee kartuttamaan, kun on hoitanut raha-asiansa hyvin. Hakijan on oltava vähintään 23-vuotias, ja häneltä vaaditaan joko tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Henkilön oltava ollut Suomen Väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi hakijalla on oltava hyvät luottotiedot. Bank Norwegian tekee oman kartoituksensa hakijan luottokelpoisuudesta.

Bank Norwegian on oiva valinta, kun halutaan välttää käänteinen asuntolaina, yhdistää lainat tai vaikka maksaa isompia hankintoja. Se tarjoaa pikavippiä pitkällä maksuajalla ja edullisesti. Kuten muissakin Norwegian-konsernin tuotteissa myös Bank Norwegianin valikoimissa näkyy laatu ja edullisuus. Jos olet jo kerryttänyt omia Bank Norwegian kokemuksia, jaa ne kanssamme! Moni lukee mielellään muiden kokemuksia ennen oman lainapäätöksen tekemistä.

Bank Norwegian kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
5.0

Comments are closed.