Aasa kokemuksia

Aasa Oy on suomalainen rahoitusalan yritys. Sen tarkoitus on tarjota yksityishenkilöille nopeita, joustavia ja halpoja rahoitusratkaisuja. Se toimii EU:n ja Suomen viranomaisten määrittelemien sääntöjen mukaan. Yritys on ollut markkinoilla jo useamman vuoden ajan, ja moni suomalainen tuntee ihmisiä, joilla on Aasa kokemuksia.

Aasa kokemuksia

www.aasa.fi

Lainaa Aasa myöntää vähintään 20-vuotiaille oikeustoimikelpoisille hakijoille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa, ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin ja tunnistautuvat yrityksen hyväksymällä tavalla. Hakemusta varten on allekirjoitettava sopimus käsin tai tunnistauduttava sähköisesti. Lainapäätöksen saa usein jopa saman päivän aikana. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden eräpäivän siirtämiseen tarvittaessa. Aasan ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu takaa, että hyviä Aasa kokemuksia löytyy lähes kaikilta asiakkailta.

Aasan tarjonnasta löytyvät kätevästi keskisuuret lainat. Sen sijaan, että akuutin rahapulan ratkaisuksi muodostuisi käänteinen asuntolaina, voit ottaa hieman suuremman vipin ja maksaa sitä takaisin. Tämä on hyvä ratkaisu etenkin silloin, kun sinulla on riittävät säännölliset tulot. Voit saada Aasan kautta 2000-5000 euron vippiä. Laina-ajaksi voi valita 6-24 kuukautta. Jos esimerkiksi haet 3500 euroa lainaa 24 kuukauden takaisinmaksuajalla, todellinen vuosikorko on 61.88% ja takaisinmaksettavaa tulee yhteensä 5430.10 euroa. Summaan sisältyy lainan määrän mukaan päätettävä järjestelypalkkio 590 euroa, sekä tilinhoitomaksu, joka on 18 euroa kuussa. Todellisen vuosikoron maksimi on 6 kk lainalle 134.76%. Yrityksen kulut ovat kilpailijoihin nähden hieman korkeammalla tasolla, mutta toisaalta heiltä on mahdollista saada hieman isompikin summa lainaa helposti ja nopeasti.

Aasa on hyvä vaihtoehto raha-asiansa hyvin hoitaneelle hakijalle, joka tarvitsee ison summan rahaa nopeasti, ja kykenee maksamaan sen takaisin nopeasti. Pieniä maksueriä etsivälle yrityksen lainat saattavat koitua pitkällä tähtäimellä kalliiksi. Yrityksen parhaita puolia ovat sen nopeus, selkeys ja helppous. Millaisia Aasa kokemuksia sinulla on? Jaa ne kaikkien kanssa, niin muutkin asiakkaat voivat tehdä fiksun valinnan lainansa suhteen.

 

Aasa kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Korko:
  • Tuki:
4.3

Comments are closed.